2009-01-09 16:57:35• hírek • www.ma.hu

Palotás Petrának lánya született

A baba érkezését a két ünnep közé jósolták az orvosok, így egy kissé megváratta a szüleit!

Szerencsére semmi probléma nem volt, s noha korábbra jósolták érkezését, csütörtökön világra hozta kislányát Hamburgban Palotás Petra.

A kicsi, aki a Bora keresztnevet kapta, 4200 grammal és 53 centivel született, komplikációk nélkül. Petra papája betegsége miatt nem tudott ott lenni a kórházban, de édesanyja igyekszik segíteni lányának az első napokban - idézi a Blikket a ma.hu.

Palotás Petra és Hamburgban élő kedvese, Mirkó már nagyon várta első gyermeke érkezését. A csinos kismama az ősszel szűk családi körben férjhez is ment választottjához - igaz, a hírek már korábban elterjedtek arról, hogy Petra és párja már férj-feleség, csak nem tudatták ezt a nyilvánossággal.

Petra és kedvese javarészt távkapcsolatban élt az évek során, mivel a műsorvezetőt Magyarországhoz kötötte a munkája, míg Mirkót Németországhoz. A csinos sztár nagyon bízott benne, hogy ezúttal minden rendben lesz a terhessége alatt - Nagyon keveset dolgozott, igyekezett kímélni magát.

Palotás Petra és Mirkó ugyanis egy magzatukat már elveszítették. A műsorvezető az ötödik hónapban járt, amikor megtörtént a baj. Nehezen tette túl magát a megrázkódtatáson, s valóságos csodaként élte meg, hogy három hónappal a történtek után teherbe esett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: